Update egér fronton

 2009.09.11. 13:57


Első felvonás:

Vettünk olyan egérfogót, amibe csak belemászik a finom kaja reményében, majd lecsukódik egy kis ajtó, és az egér bennmarad, persze élve. Aztán elengedhetjük valahol. Aha. Belemászik, kieszi a csalit, és elegánsan távozik. A csapda meg nem csapódik. Erről ennyit.

Második felvonás:

Vettünk klasszikus egérfogót, tudjátok, a hagyományos felhúzós-csapódósat, mondván, hogy hát ez van, akkor sajna így ér véget, de legalább gyorsan. Kaja rá, felhúz, vár. Aha. Leeszi róla a kaját, és elegánsan távozik. A csapda meg vagy csapódik, vagy nem, de egér nincs. Erről is ennyit.

Intermezzo:

Tudjátok, mivel kell csalogatni az amerikai egereket? Peanut butter és csoki keverékével. Meg is eszik ügyesen. Nagyon ügyesen.

Harmadik felvonás:

Jelenleg nem tudjuk, hogyan tovább. Próbálkozunk még a csapdákkal, de lehet, hogy valami mást kell kitalálni. Ja, és úgy alszunk, hogy a nappaliban megy a TV, hogy ne halljuk az egérparádét. No comment.

Hát majd még jelentkezem.

Címkék: usa állatok ezmegaz charlottesville

A bejegyzés trackback címe:

https://boriavilagkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr633593492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása