Kedves Olvasó!
Bemutatom Neked új családtagunkat, Giorgiot. Brüsszelben találkoztunk, bár én már régóta figyeltem. Angolul kommunikálunk (ő eredetileg olasz), és nagyon sok közös témánk van. Például a főzés. Meg a sütés. Meg mindezek szeretete.
Ő esténként órákig mesél nekem arról, hogyan lett szakács, milyen volt egy itáliai kis faluban felnőni egy olyan családban, ahol az étel, az evés olyan központi volt, mint ma sok helyen a tévé. Mesél még az alapanyagokról, a parmezánról, a balzsamecetről és a tésztáról. Csodálatos recepteket ad át.
Én pedig csak hallgatom, olvasom és igyekszem minél jobban feldolgozni a rengeteg érdekes, hasznos dolgot. Azt hiszem, hamarosan ti is megismeritek majd, ha őt személyesen nem is, a műveit biztosan :-)
Azt hiszem, ez a könyv sem fogja enyhíteni Olaszország utáni vágyakozásomat :-)
Itáliával ki hogy áll?
Kép innen.
Bemutatom Neked új családtagunkat, Giorgiot. Brüsszelben találkoztunk, bár én már régóta figyeltem. Angolul kommunikálunk (ő eredetileg olasz), és nagyon sok közös témánk van. Például a főzés. Meg a sütés. Meg mindezek szeretete.
Ő esténként órákig mesél nekem arról, hogyan lett szakács, milyen volt egy itáliai kis faluban felnőni egy olyan családban, ahol az étel, az evés olyan központi volt, mint ma sok helyen a tévé. Mesél még az alapanyagokról, a parmezánról, a balzsamecetről és a tésztáról. Csodálatos recepteket ad át.
Én pedig csak hallgatom, olvasom és igyekszem minél jobban feldolgozni a rengeteg érdekes, hasznos dolgot. Azt hiszem, hamarosan ti is megismeritek majd, ha őt személyesen nem is, a műveit biztosan :-)
Azt hiszem, ez a könyv sem fogja enyhíteni Olaszország utáni vágyakozásomat :-)
Itáliával ki hogy áll?
Kép innen.