Ma egy nagyon kedves meglepetésben volt részem: az Egyszerűen nő című érdekes, női témákat fejtegető blog szerkesztőitől kaptam egy "baráti ölelés díjat"!  Nem jó kezdése ez egy hétnek? :-) 


A díj mottóját azért nem osztom teljesen, ahogyan a "Nők" sem, ugyanis nagyon-nagyon sok szuper blog van még, de köszönöm szépen!!! :-)

Mivel nehezen is választanék kedvenc blogot, ahová tovább küldjem, és szerintem már sok helyen járt is ez a díj, most csak úgy általánosan küldöm, "mindenkinek, aki szereti"! :-)

Címkék: gasztro vendég ezmegaz

A bejegyzés trackback címe:

https://boriavilagkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr803593634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kátya 2011.02.21. 11:29:00

Gratulálok Borika! Nem régiben Alexandra gasztroblogján (tudod, aki Sydneyben él, és nagyon extrákat főz, paleo, glutén- meg mindenmentes) láttam ezt az elismerést. Szerintem a te blogod sokkal finomabb és könnyebben előállítható ételeket mutat be!
süti beállítások módosítása