Május elején hivatalosak vagyunk egy brunch-ra, melyet Pisti új német tanszéke szervez, ismerkedős-lazítós-tavaszi jelleggel. Mindenki hozni fog valamilyen finomságot, édeset-sósat, ahogy kell.
Arra gondoltam, valami magyar(os) édességet sütnék az alkalomra, ami jól bírja a szállítást (nem nagyon habos, tojásos) és nem kellenek hozzá "lehetetlen" alapanyagok (pl. hájas tészta)...
Kíváncsi lennék a véleményeitekre: szerintetek mit süssek? Mi az az édesség, amelyet szivesen megkóstoltatnátok németekkel, akiknek leginkább a "Gulasch" jut eszükbe Magyarországról? :-)
Előre is köszönöm a tanácsaitokat :-)
Arra gondoltam, valami magyar(os) édességet sütnék az alkalomra, ami jól bírja a szállítást (nem nagyon habos, tojásos) és nem kellenek hozzá "lehetetlen" alapanyagok (pl. hájas tészta)...
Kíváncsi lennék a véleményeitekre: szerintetek mit süssek? Mi az az édesség, amelyet szivesen megkóstoltatnátok németekkel, akiknek leginkább a "Gulasch" jut eszükbe Magyarországról? :-)
Előre is köszönöm a tanácsaitokat :-)